Abdo Elgammal مؤسس المنتدى
عدد المساهمات : 475 نقاط : 1441 تاريخ التسجيل : 29/09/2010 العمر : 29 الموقع : الجمال سوÙت المزاج : رايق
| موضوع: طريقة تدميس الفول مثل المطاعم المصريه الأربعاء 22 ديسمبر - 17:36 | |
| جربى الاول فى كميه قليله علشان تشوفى بنفسك وبعدين احكمى تجيبى ربع كيلو فول وملعقه كبيره اما عدس اصفر او ارز انقعى الفول لمدة 6 ساعات فى كمية ماء كافية كاى بقوليات وبعدين ضعيه فى حله وعليه ملعقة الارز او العدس وخليه يغلى غلوه واحده كويسه واتركيه يبرد وهاتى اناء عميق وليكن غلاية اللبن مش لازم قدرة يعنى المهم يكون الاناء عميق وضيق وعلى اقل عين بوتاجاز واهدا نار واتركيه ولو احتاج لماء زوديه حتى يستوى وينعم اتركيه حتى يبرد ودخليه الثلاجه او ضعيه فى اكياس بكمات مناسبه وادخليه الفريزر وطلعى منه على مقدار الاستخدام قبلها بشويه وبالهنا | |
|